tiistai 11. elokuuta 2015

Tissikoulu osa 4

Pikkuhiljaa etiäpäin... Eilinen oli jo vähän helpompi rinnoille ja tänään taas parempi vaikka maitoa aina suihkuukin esim ruokailun jälkeen. Kuitenkin on riittänyt, että tyhjennän vähän niitä kerran päivässä ja pahin kipu on alkanut helpottamaan. Ja hei tänään jaksoin lähteä jo liikenteeseen ja pahimmat hormonimyrskyt on selätetty.

Viime yö oli pikkuisella vähän levottomampi ja pientä itkua tuli välillä, mutta pääsääntöisesti nukkui kuitenkin pyörimisen lomassa :) Eilen illalla kun vein sänkyyn hän käänsi kylkeä ja nukahti, ohoh. Tänään taaseen ei meinannut tuntiin nukahtaa eipä tainnut olla niin väsynytkään kun nukkui aika pitkät päiväunet ehkä vähän liian myöhään.

Tänään kun menimme ravintolaan syömään hän jotenkin vanhasta tottumuksesta pyysi syliin ja meinasi haluta tissille, mutta sitten tarjosin heti muuta juotavaa ja tilanne meni ohi!

Eniten kaipaan hetkiä kun hän kaivautuu tissille tuhisemaan ja nyt ei meinaa malttaa pysähtyä syliin ollenkaan (onneksi välillä sentäs), mutta aina leikkien lomassa tulee pussailemaan voi ihanuus sentäs <3 <3 <3 Meidän pikku rakkauspakkaus <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti