keskiviikko 12. elokuuta 2015

Shoppailua

Vihdoin lähdin vähän shoppailemaan jee :D Tiesin, että suuntaan El Corte Inglesiin etsimään uutta laukkua sekä joitain vaatteita ja nimenomaan Desigual merkkisiä, koska oon niin tykästynyt niihin ja täällä on vielä alennusmyynnit!

Laukku löytyi aivan kuin mua varten tehty paitsi se kyllä sattui olemaan uuden kauden ja normihintainen, mutta mitä väliä kun tykästyy kybällä! (vielä jäi yksi laukku kauppaan ja mieleen kummittelemaan...). Myös neljä Desigualin mekkoa lähti mukaan kotiin! Voi että oon niin iloinen kun tein ihania löytöjä vaikka yksi mekoista oli myös uutta kautta.

Täytyy yrittää saada ehkä kuvia tännekin...

Shoppailun jälkeen käytiin perheen kanssa kahvilassa ja lapset herkuttelivat jätskillä onnellisina <3

Kotiin tultua normi iltatouhut ja pyykkejä ripustaessa yäkerran terassilla tuijottaen ihanaa hämärää maisemaa kauniineen valoineen mietin voiko pieni ihminen olla onnellisempi. Kyllä tämä on koti!

Aikas ihana ilta :D

Kuva alemmalta terassilta otettuna ja ei siinä näy se ihanuus mitä yritin selittää!
Ihan noin pimeää ei vielä ollut kun ripustelin pyykkejä!


ps. Pikkuinen nukahti sängyssä pomppimisen jälkeen pienen itkun kautta yöunilleen ja tissi alkaa pikkuhiljaa unohtumaan :) Ja viime yönä nukkui viiteen saakka aamuyöllä omassa sängyssään ohhoh! Aamulla kyllä herätti jo 8.30... Tänään ei kelvannu uni sinne 9.30 saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti