sunnuntai 16. elokuuta 2015

Matka edessä...

Täällä on siivoiltu kotia pari päivää rauhalliseen tahtiin kun huomenna olisi lähtö Suomeen vajaaksi pariksi viikoksi. Vaikka ollaankin vaan 11pv ja mulla on kaikki jauhot ym. lasipurkeissa en halua ottaa riskiä, että niistä löytyisi jotain matoja tai muuta palatessamme, joten heitin osan roskiin ja pakkauksissa olevat annoin ystävälle. Tulipahan siivottua superhyvin keittiönkaapit!

Fiilikset on vähän mitä on kun jostain syystä ei yhtään huvittaisi lähteä, mutta toisaalta ihana nähdä ihania läheisiä ystäviä ja sukulaisia <3 Ekat neljä päivää onkin ihan lomailua ja sitten alkaa työt. Vielä pitäisi imuroida ja pakata matkalaukku ja käydä kaupoilla josko joku takki löytyisi ilmoista kun ei tiedä miten ne siellä muuttuu.

Mutta silti nyt jo koti-ikävä hah. No tiedän, että reissusta tulee ihan varmasti mukava :D

Kuvissa viimepäivien juttuja...

Ihana maisema makuuhuoneemme terassilla <3 Tähän maisemaan ei nyt sitten pariin viikkoon herätä...

Vihdoin löysin niin mun näköisen laukun JEEEEE :)
Ja Desigualin tietty ;)

Perjantaina oltiin kuuntelemassa Ramon Silverio - Sabor a Mi keikkaa <3
Kuva on otettu Hotel Angelasta (Fuengirola)

Ei kait muu auta kuin jatkaa hommia! Musta ei välttämättä pariin viikkoon kuulu mitään täällä blogin puolella, mutta facebookia ja instagramia päivittelen varmasti ahkerammin!

Halipus kaikille <3

1 kommentti:

  1. Tervetuloa ja Mahtavaa nähdä Teidät tiistaina, vaikka juttunne onkin pikainen halimus käynti,heh -ja syy Loritan :) Halimukset :)

    VastaaPoista