sunnuntai 9. elokuuta 2015

Tissikoulu osa 2

Tämän kirjoituksen voit skipata yli jos vauva-aiheet ei kiinnosta ;)

Noniin eilinen päivä oli kyllä rankka itselleni, mitä tunteiden myllerrystä! Tänään jo siltä osin parempi päivä, mutta mun tissit huutaa apua... Mulla on aina tullut maitoa tosi paljon ja pakkohan niitä on ollut muutamaan kertaan käsin vähän tyhjentää paakuista pois ettei tulisi rintatulehdusta. Kertaheitolla lopettaminen ei ainakaan ole tissiystävällistä!

Mutta siis eiliseen... Päivä oli vähän hankalampi kuin odotin kun toinen yritti moneen kertaan kaivautua tissille eikä saanutkaan ja päiväunillekin nukahdettiin itkua tihrustaen, joten odotin kauhulla iltaa miten käy kun ei saa iltatissiä!

Illalla tehtiin iltapuuhat, syötiin kunnolla puuroa ja isosisko luki sohvalla vähän iltasatua pikkuiselle ja maitoa siemailtiin vähän tuttipullosta. Siitä sitten isommat omiin sänkyihin, mentiin antamaan hyvänyön pusut ja sitten meidän sänkyyn. Olin ihan väsynyt ja menin samalla itsekin nukkumaan. No pieni itku tuli mikä kesti ehkä maximissaan muutaman minuutin, pientä pyörimistä ja nukahdus. OHO mitä täällä tapahtuu? Aika nopeaa nukahdin itsekin. Ensimmäinen herääminen puoli kolmelta kun mies tuli töistä kotiin ja pikkuinen heräsi siihen vaikkakin oli jo vähän pyörinyt sängyssä ennen sitä ja inahdellut. Minuutti itkua, tuli kainaloon kiinni ja nukahti! Aamuyöstä välillä pyöri normaalia enemmän sängyssä, välillä kuului pientä inahtelua, mutta siinä kaikki!!!! WHAT onko tää näin helppoa? Eli kaiken kaikkiaan nukkui aikas hyvin koko yön :)

9.20 herätiin ja hän joi vettä tuttipullosta ja siitä sitten aamupuurolle!

Olen vähän ihmeissäni itsekin ;) Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti